Sosyal Medya

Güncel

AK Parti’li Özdağ: Türkiye'de iki partili hayata doğru gidiliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, "Türkiye'de iki partili hayata doğru gidiliyor. HDP ve MHP barajın altında görünüyor. Çok partili hayat olacak ama 2 güçlü parti olacak. Birisi AK Parti, diğeri CHP" dedi.



AK Parti Ä°l Kadın Kolları BaÅŸkanı Fisun Kumbaracı’nın baÅŸkanlığa seçiliÅŸinin 1. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programa katılan AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk ÖzdaÄŸ, 2019'da yapılacak genel seçimler için ÅŸimdiden hazır olunmasını isteyerek, seçimlerde 317 milletvekilinden çok daha fazlasıyla geleceklerini savundu.

Özdağ, şunları söyledi:

"350 ile 360 ile geleceÄŸiz. Åžu an Türkiye’de iki partili hayata doÄŸru gidiliyor. Bugünkü duruma göre HDP de MHP de barajın altında görünüyor. Türkiye’de çok partili hayat olacak ama iki güçlü parti olacak. Birisi AK Parti, milliyetçi, muhafazakâr, demokrat bir parti. Milliyetçi demek milletinden yana olmak demektir. Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan ve Ahmet DavutoÄŸlu en büyük milliyetçidir. DiÄŸeri de sosyal demokrat olduÄŸunu söyleyen CHP’dir. Ne kadar sosyal demokrat olduÄŸunu da zaman içerisinde göreceÄŸiz. Artık o Kürtçülük, Marksist, Leninist yapıdan kurtulabilecekler mi bilmiyorum. Ne kadar Atatürk’ün partisi olacaklar bunu da zaman içinde göreceÄŸiz."

Kaynak: AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.